Home Ontwerp Aanleg Onderhoud Projecten Herbert Bril Contact
Contact opnemen?
Bel 0523 648870

Ontwerp

Een professioneel tuinontwerp is, zowel bij nieuwe aanleg als bij renovatie, de ultieme basis voor een goed resultaat, zowel op de korte termijn als op de lange termijn.

 

Ontwerpen in 3D

In samenwerking met Tuinvisie hebben wij het 3D Online Tuinontwerp programma op de website geplaatst. Dit programma is gebruiksvriendelijk en direct online toegankelijk, u hoeft dus niets te downloaden en u hoeft zich niet te registreren. Het enige wat u moet doen is de 3D button aanklikken en u kunt aan de slag!Onze ontwerpen onderscheiden zich door het optimaal combineren van de wensen van de opdrachtgever met de ideeën en ervaring van onze tuinarchitecten.

Tijdens een vrijblijvend gesprek worden uw wensen en ideeën in kaart gebracht. Hierbij zullen wij met onze suggesties en vakkennis ondersteunen. Wij blijven natuurlijk het beste in ons vak nastreven en zullen dan ook kritisch blijven. Verder zullen er globale voorstellen gedaan worden om uw ideeën samen te voegen tot een plan.

De ontwerper zal met de verzamelde informatie en de nodige vakkennis en ervaring aan de slag gaan. De ervaring met het creëren van ruimte en sfeer waarbij een levendige voorstelling van het eindresultaat leiden tot een sterk plan.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
Ontwerp Hoveniersbedrijf Herbert Bril Ontwerp Hoveniersbedrijf Herbert Bril

Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud Projecten Over ons

Contact opnemen

Bel 0523 648870
of vul het contactformulier in