Home Ontwerp Aanleg Onderhoud Projecten Herbert Bril Contact
Contact opnemen?
Bel 0523 648870

Herbert Bril

Hoveniersbedrijf Herbert Bril is al jaren een begrip in Hardenberg en omstreken. In 2006 is het bedrijf Hoveniersbedrijf Compage overgenomen door Herbert Bril. Hoveniersbedrijf Compagne was één van de eerste hoveniersbedrijven in Hardenberg. Wij mogen dan ook zeggen dat wij al jarenlange ervaring hebben in de aanleg en het onderhoud van tuinen. Wij werken zowel voor de particuliere sector als ook voor bedrijven en instellingen.

In 1989 is dhr. Compagne gestart met het bedrijf en in juli 2006 heb ik het bedrijf overgenomen. Wij werken alleen met vakbekwaam personeel, zowel in het onderhoud als in de aanleg.

Wij zijn, behalve een uitvoerend bedrijf, ook sterk in advisering en het ontwerpen van tuinen. Ook werken we veel met een gerenommeerd tuinarchitect. Als u liever uw eigen tuin aanlegt, zijn wij ook het adres voor het ontwerp en de levering van planten en bestrating. Wij kunnen alles leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

U ziet het, Hoveniersbedrijf Herbert Bril staat garant voor een goed doordachte en originele tuin, waarbij ook de nazorg niet wordt vergeten.

Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud Projecten Over ons

Contact opnemen

Bel 0523 648870
of vul het contactformulier in